вторник, 8 октомври 2013 г.

Андреян Иванов ще открие Световното първенство по киокушин в София


Габровско участие ще маркира старта на едно от най-сериозните състезания, които се провеждат в страната ни тази година – Световното първенство по карате киокушин, организирано от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз.


Шампионатът на планетата е тази събота и неделя в столичната зала „Арена Армеец“и ще бъде открит от ръководителите на Световния киокушин съюз - Хацуо Рояма, Люк Холандер и Стив Арнейл, благодарение на които най-твърдият стил в каратето доби своята широка известност в цял свят.
Сериозна роля в официалната церемонията по откриването ще има главният инструктор на габровския клуб по киокушин – сенсей Андреян Иванов, който ще изпълни така популярния и ефектен ритуален удар на барабан, който маркира стартът на всяка една световна надпревара в киокушина. Андреян ще бъде и един от тримата български съдии, които ще имат честта да реферират срещи от Световното първенство.
297 състезатели от 52 държави са заявили участие в първенството и ще демонстрират възможностите си в столичната зала "Арена Армеец" тази събота и неделя. Сред тях ще бъде и габровският боец – Христо Георгиев.
Възпитаникът на Андреян Иванов е част от националния отбор на България и ще представи страната ни при най-тежките. В битката за медалите в категория. 95 килограма ще участват общо 24-ма състезатели, а първият съперник на Христо е унгарецът Ласло Винце. При успех, на 1/8 финал габровският каратист ще играе с испанеца Кристиян Гарсия Контрерас. 


Състезанието ще се излъчва пряко в интернет на http://kyokushin-kan.bg/KWU2013-streaming.html .
Входът е безплатен и за двата състезателни дни, като зрителите ще имат свободен достъп, за да се насладят на битките между най-добрите киокушин бойци в света. Специалисти и организатори са категорични, че първенството ще бъде не само престижно, но и максимално зрелищно. Домакините са подготвили програма, която ще задоволи всички потребности на такъв вид значимо събитие.
                                                                                       
04 October 2013                                                             Светлозар Гатев       

Няма коментари:

Публикуване на коментар